Tipsene som funker

Tipsene som funker

Tipsene som funker

BraHjem er en nettside med kun ett mål for øyet, og det er å gjøre ditt liv enklere. Gjennom guider og anbefalinger som relaterer til emner som bolig, bygg, hage, helse og skjønnhet så vel som barn, tar siden sikte på å forbedre ditt hjem. I en stressende hverdag har vi knapt tid til å velge hvilket pålegg vi skal ha på brødskiva. Da er BraHjem et friskt pust, og det lar oss lene oss tilbake i godstolen eller gjøre viktigere saker. Ofte gir BraHjem deg et sett med 4-8 kvalitetsprodukter å velge gjennom i hver guide. Da er du garantert høy kvalitet og at du blir fornøyd. Uansett guide er det også linker til videre produkter, slik at om de anbefalte ikke kanskje falt helt i smak, kan du finne lignende og mer spesialiserte hos den anbefalte modellens hjemmesider.

Oppbevaringen som funker

Felles for alle hjem er at det alltid blir litt rot. BraHjem har herlige tips når det kommer til bedre oppbevaring. For eksempel kan du anskaffe disse String Hyllene. String er en over 60 år gammel ide om bedre oppbevaring, og BraHjem ønsker å videreføre denne klassikeren til ditt hjem. Her er ideene geniale, og en revolusjonerer rett og slett oppbevaring. String står for ideer vi vanlige mennesker kun drømmer om, og i vår stressende hverdag hadde vi mest sannsynlig aldri kommet opp med noen av disse. Videre er String revolusjonært fordi du kan velge mellom ferdige hyller eller lage dine helt egne. Det lar deg designe spesifikt for ditt rom, enten det er stuen eller badet, slik at hyllen passer inn.

Mange modeller å velge i

Som et av de ledende merkene innen hyller har naturligvis String mange modeller å velge i. Den kanskje aller mest populære modellen er Pocket. Dette er en stilren og anvendelig hylle som fint kan passe inn i alle rommets hus. Her får du mye plass for pengene, og dette er en stødig hylle som kan holde mye saker og ting. Kanskje enda mer praktisk er String sin hylle med arbeidsplate. Denne lar deg kombinere skrivebord og høy hylle, slik at du får alt i ett. Leter du etter noe mer stilrent er System gang large en klassiker som aldri går av moten. Dette er et hyllesystem som lar deg innrede gangen i løpet av minutter, slik at du kan henge opp jakker og sko i en fei. BraHjem anbefaler også gulvreolen, Pocket hylle i rustfritt stål, Skohylle og gulvhylle i valnøtt. Spesielt sistnevnte er en estetisk nytelse. Uansett hvilket produkt du velger i String sin portefølje er du garantert et enestående resultat. Her er det mange modeller å velge i, og før du vet ordet av det har du revolusjonert oppbevaringen i ditt hjem.

mm_blog_admin